Ajuda Crisi a Ucranïa

Posted by

Creu Roja, 25 de febrer de 2022

El Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja presta assistència a les persones afectades pels ja gairebé vuit anys de conflicte a la regió del Donbass

Centenars de milers de persones que viuen a prop de la línia de contacte pateixen habitualment interrupcions en l’accés d’assistència sanitària, aliments, aigua segura, calefacció i electricitat, i també a serveis d’educació i socials i a oportunitats de mitjans de vida. Aquesta ha estat la seva realitat diària durant gairebé vuit anys.

L’escalada de tensió i les violacions contínues dels alts al foc suposa una amenaça per a les vides de les persones. És necessària una acció urgent per proporcionar serveis, atendre la població i reduir l’impacte humanitari d’aquesta crisi.

Des de la Creu Roja ja hem obert una crida per donar suport a les accions del Moviment Internacional de la Creu Roja a la regió, així com l’assistència a les persones d’origen ucraïnès en situació de vulnerabilitat a Espanya. Si vols i la teva situació t’ho permet, pots col·laborar aquí.