WALLAY ! ’21

Posted by

Festival de cinma africà de Barcelona, 1 d’octubre de 2021

Arriba el Festival WALLAY! online, a l’octubre a FILMIN

El millor cine africà també des de casa
· Del 8 al 17 d’octubre se celebra la part virtual del Festival Wallay! a FILMIN
· Amb una selecció de títols del Festival 2021, però també d’edicions anteriors
· Del més nou, com La noche de los Reyes o Finding Sally, a clàssics com La pequeña vendedora de sol
· Tornen grans èxits com Supa Modo, Rafiki i el Tren de sal y azúcar.

Aquesta tardor, s’obre la sala virtual de Wallay!, a la plataforma més cinèfila: FILMIN. Des del divendres 8 d’octubre i durant 10 dies, podreu gaudir d’una selecta selecció feta a mida, amb els títols del Festival de cinema africà de Barcelona que més us han agradat. I no només de 2021…

El Wallay! online 2021 té dues seccions i 8 títols. A la sel·lecció “El retrovisor” hi trobareu alguns dels films que més han emocionat als nostres espectadors des del principi de Wallay, aquell 2018. Des de la aclamada Supa Modo, que no deixa a ningú indiferent, a la prohibida Rafiki, passant per un clàssic com La pequeña vendedora de sol i la viatgera Tren de sal y azúcar.

A la sel·lecció “2021” hi trobareu un tast del què ha sigut el festival d’enguany, com la màgia de La noche de los Reyes -preseleccionada als Oscars-, l’activisme de Softie o la recerca i viatge de Finding Sally.

Wallay! torna a Filmin amb propostes per a tots els públics, perquè tothom hi pugui trobar la seva opció de cine africà, i ho ha fa amb pel·lícules disponibles també en català. Tria gènere, tira llengua, tria temàtica. Ja saps que ni les dones ni la diversitat, a Wallay!, hi seran mai absents.

Mira i col·albora
A través d’aquest link i per només 10 euros, et regalem:

– Accés a totes les pel·lícules de Wallay! a Filmin (del 8 al 17 octubre)
Incloses les TVOD!
– El catàleg físic 2021
Te l’enviem a casa