Avui revelem els consells per a un envelliment actiu

Posted by

Creu Roja, 1 d’octubre de 2021

Avui felicitem a Araceli, a Antonio, a Jesús, a María… I a molts més perquè avui, 1 d’octubre, celebrem el Dia Internacional de les Persones d’Edat, un dia assenyalat al Calendari Creu Roja. Avui és el dia que reconeix a totes aquestes persones que irradien saviesa ja que han recorregut part del camí.

Després de la nostra darrera cita celebrant el Dia Mundial dels Primers Auxilis amb un taller digital al qual van assistir més de 14.000 persones, ara donem veu als qui més saben, recopilant aquests consells que pots descarregar sobre la importància de la salut cognitiva, la salut física, l’aprenentatge al llarg de la vida, la participació en la societat i la seguretat, com a base de la nostra qualitat de vida en el futur.

Seguim en el nostre ímpetu de ser una organització de la societat per a la societat gràcies a totes les persones i empreses que ens ajuden a desenvolupar la nostra activitat.

T´informem també que pots descarregar l´Agenda CR 2022 per a consultar la programació de les nostres activitats del proper any.