Programació d’activitats

Posted by

Espai Avinyó, 29 de desembre de 2021

Ja podeu consultar tots els recursos de la programació d’activitats del quart i últim trimestre de l’any, per continuar reflexionant i dialogant en clau intercultural.

El caràcter de la programació de tardor de 2021 va estar marcat per la recuperació de l’espai públic en clau intercultural. Així doncs, vam gaudir de les iniciatives musicals i llenguatges documentals i radiofònics realitzats, en la seva majoria, en escenaris a peu de carrer o amb vocació comunitària, proposant així un diàleg obert, crític i d’aprenentatge continu.

També vam continuar analitzant, en clau intercultural, els museus de Barcelona, així com les sèries de moda entre la joventut de la ciutat. Vam conèixer itineraris vitals i/o migratoris que viuen en la pluralitat lingüística i vam debatre sobre la relació entre alimentació i colonialitat.

Els continguts en format de podcast, crònica i entrevista d’aquest trimestre són fruit de la col·laboració amb projectes artístics, associacions culturals, socials i educatives i infraestructures públiques, que formen part del teixit social i cultural de la ciutat.