ISE i IOTSWC, cites clau de les grans tendències tecnològiques

Posted by

ACCIÓ, 4 de maig de 2022

A partir del 10 de maig, Barcelona es convertirà de nou en un punt de trobada tecnològic amb dos congressos de referència: l’Integrated Systems Europe (ISE) i l’IOT Solutions World Congress (IOTSWC).

Després de l’edició de butxaca de 2021, l’ISE vol demostrar que és la fira audiovisual per excel·lència, acollint les empreses més rellevants i innovadores del sector de l’àudio i el vídeo i d’altres tecnologies digitals.

ACCIÓ hi tindrà una presència destacada amb l’organització de l’esdeveniment B2B més important: l’Open Innovation Challenge. A la vegada, també hi acompanyarà una trentena d’empreses i centres tecnològics catalans que busquen nous clients i socis internacionals. Descobreix-les al catàleg!

De manera paral·lela i en el mateix espai de l’ISE, l’IOTSWC reunirà les solucions més disruptives en internet de les coses, intel·ligència artificial i blockchain. Descobreix les empreses catalanes que trobaràs al Pavelló de Generalitat de Catalunya i no et perdis cap de les següents activitats del congrés:

Participa als Industry 4.0 Tech Tours, un itinerari per ajudar-te a transformar la teva fàbrica; coneix el nou informe en ciberseguretat i inscriu-te al Brokerage Event per trobar el teu nou soci en reunions de 20 minuts.

A més, totes les empreses que s’inscriguin a les activitats de l’IOTSWC tindran grans avantatges per accedir al congrés.