Inscriu-te a la primera edició del Programa de compra pública d’innovació de la RIS3CAT 2030!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 22 d’abril de 2022

La Generalitat de Catalunya comprarà solucions tecnològiques innovadores per abordar 21 reptes amb cofinançament del Programa operatiu del FEDER 2021-2027. Aquestes solucions, que s’implementaran en fase de prova, han de millorar processos o serveis i, en la mesura que sigui possible, han de tenir impacte en la societat (les persones, les empreses i el territori).

Tot i que les solucions tecnològiques no poden estar disponibles al mercat, han d’estar prou desenvolupades perquè l’any 2023 es puguin implementar en fase de prototip, de prova o de primer desplegament comercial. Durant la fase d’execució dels projectes es codesenvoluparan les solucions i s’adaptaran a les necessitats detectades per l’Administració.

L’import de la licitació és de 200.000 euros (IVA inclòs) per repte i solució. Aquest import és fix, atès que en l’avaluació de les propostes es prioritzen les funcionalitats de les solucions tecnològiques.

L’aforament de l’acte presencial serà limitat, únicament podrà assistir una persona per empresa i s’hauran d’indicar els reptes en els quals estan interessats (màxim 2). La resta d’assistents ho podran seguir per Zoom.

Inscripcions

? Presencial (Aquest formulari es tancarà el 27 d’abril o quan s’assoleixi l’aforament màxim.)
? En línia