Coneix les eines imprescindibles per optimitzar les tasques diàries i multiplicar la productivitat

Posted by

Gremi d’Editors de Catalunya, 19 de maig de 2021

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació bonificada, “Productivitat digital: gran selecció de les millors eines gratuïtes, trucs i Apps”, de quinze hores de durada, i que tindrà lloc a través de l’aula virtual ZOOM.

Aquests darrers anys l’entorn digital ha capgirat els pilars del nostre dia a dia i ha modificat la manera d’afrontar aspectes troncals de les nostres vides. Aquest any viurem el boom de l’anunciada nova revolució digital governada pel 5G, la famosa Transformació Digital, l’omnipresent internet de les coses, d’una intel·ligència artificial accessible i una gestió del Big Data plena d’oportunitats. Ja estàs preparat?

Periodicitat: 5 sessions de 3 hores
Dates: De dijous 17 de juny al dimarts 6 de juliol (*dijous 24 de juny és festiu)
Horari: De 16.00h a 19.00h
Lloc: Aula virtual ZOOM

XAVIER LÓPEZ DE PABLO
Formador i consultor amb un perfil digital 360º i una sòlida trajectòria de més de 15 anys treballant en una àmplia gamma d’especialitats digitals, en el marc de la promoció digital corporativa i del talent professional. Mitjançant la seva expertesa, aporta al temari de cada formació valuosos coneixements transversals que ofereixen la visió completa i crítica que ja han potenciat les habilitats de milers d’alumnes.