Bon Sant Jordi

Posted by

La Galera, 22 d’abril de 2022

Aquí teniu una tria d’aquells llibres que pensam que poden agradar més als petits i joves lectors de casa vostra!

Estam en ple compte enrere de Sant Jordi. És el moment més excitant (i estressant!) de l’any a una editorial: capses pertot arreu, reunions per revisar la graella de signatures, la mirada al cel i al mòbil suplicant en silenci que no plogui (o que no plogui gaire!)…

Tot i que com a editora desitjaria que no fes falta un dia específic dedicat als llibres -perquè significaria que la lectura és un hàbit generalitzat i normalitzat-, no puc amagar que m’encanta que Sant Jordi sigui la FESTA que és.

Perquè no és simplement “el dia del llibre”. Sant Jordi és una festa perquè com a bona festa implica celebració col·lectiva. Alegria compartida.

I Sant Jordi és tot això i més: sortir al carrer, regalar llibres i roses als que estimam, dedicar hores a fullejar novetats… I això, els del sector, no ho faríem sense vosaltres, els lectors. Els que escolliu els llibres que hem pensat, escrit, il·lustrat, dissenyat, corregit, distribuït… tots els que ens dediquem a aquesta feina de fer llibres.

Per celebrar aquest Sant Jordi, aquí teniu una tria d’aquells que pensam que poden agradar més als petits i joves lectors de casa vostra. Perquè des de les seves primeres lectures entenguin que la diada de Sant Jordi és una de les millors festes de l’any!


Pema Maymó

Directora de la Galera