Ajuda’ns a potenciar la llengua catalana a Ciutat Meridiana a través de la ràdio i l’esport

Posted by

Plataforma per la Llengua, 30 de novembre de 2021

Hola !

Avui Plataforma per la Llengua s’uneix al Giving Tuesday, un dia per donar! Per quart any consecutiu a l’entitat participem en una iniciativa mundial que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. Enguany ens hem marcat un objectiu: millorar la situació del català en el jovent de Ciutat Meridiana, on tan sols el 42% dels veïns sap parlar català i només el 28% el sap escriure.

I com ens ho farem? Portant el català a través de tallers de ràdio esportiva en català als joves, amb xerrades de sensibilització lingüística als seus monitors o organitzant una jornada esportiva entre el jovent d’aquest barri barceloní, entre altres activitats. A l’entitat fa anys que desenvolupem una tasca social en l’àmbit juvenil i per dur a terme aquest projecte a Ciutat Meridiana volem aconseguir 10.000 €. És un gran repte i comptem amb tu per fer-ho possible!

Les darreres setmanes hem explicat el projecte i ja estem a punt d’aconseguir el repte. Si ja has fet el donatiu, t’animem a compartir la iniciativa amb el teu entorn. Volem que el català sigui present en el jovent i volem incidir a Ciutat Meridiana i en aquells punts del territori en què un petit gest pel català fa més falta que mai. 

I tu, ja hi has participat? Ara és el moment: