Wallay! 2021: al juny, amb el Grec i amb el millor cinema africà

Posted by

WALLAY 2021, 8 de juny de 2021

· La IV edició serà del 17 de juny al 4 de juliol a la Filmoteca de Catalunya, l’Institut Français i al Caixaforum

· El Festival Wallay! es farà al 2021 amb una especial aliança amb el Festival Grec

· La imatge del cartell és de l’artista i fotògrafa de Costa d’Ivori Aïcha Fall

Filmoteca de Catalunya: del 17 al 26 de juny

Institut Français: del 28 de juny al 2 de juliol

CaixaForum Barcelona: 4 juliol (Cloenda)

I la sala online…

a Filmin: a l’octubre

Tornem a aterrar a Barcelona, i ja us podem compartir les dates i el cartell! El Festival Wallay! -el festival de cinema africà de Barcelona- arriba aquest 2021 a la seva IV edició: arrenca el 17 de juny, es farà a les seves sales ja habituals -Filmoteca de Catalunya, Institut Français i Caixaforum- i enguany s’ha topat amb un nou gran company de ruta, el Festival Grec!

Pensat com un viatge a la diversitat i creativitat del continent africà, Wallay! s’alia amb la gran cita de les arts escèniques de la ciutat comtal, que en aquesta ocasió farà parada a l’Àfrica. Des de la perfomance urbana de Kinshasa a les paraules prohibides de Guinea Equatorial, el Grec i Wallay! viatjaran més que mai entre continents. Entre bruixes, fantasmes i iniciacions, entre les llegendes vives de Costa d’Ivori, la costa de Somalia o els batecs de Lagos. El viatge continua.

La IV edició aproparà 12 països africans, amb 20 pel·lícules i curts, amb xerrades i convidats, i també amb música. Enguany s’afegeixen a les activitats i taules rodones, les “Wallay! sessions musicals”, que seran del 28 de juny al 2 de juliol, cada día a les 18.30, a l’Insitut Français. Píldores melòdiques per viatjar a l’Àfrica prèvies a cada projecció.

Wallay! 2021 té un marcat aire de Costa d’Ivori, entre altres coses, per la imatge del cartell, obra de la jove fotògrafa Aicha Fall.

Aviat podrem compartir tots els detalls!