Vols iniciar-te o profunditzar en el món del Blockchain? Inscriu-te als seminaris en línia gratuïts sobre la tecnologia del moment!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia – Secretaria de Polítiques Digitals – Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública – 13 de gener de 2021

El Centre Blockchain de Catalunya (CBCat), amb el suport del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza un conjunt de seminaris en línia gratuïts sobre la tecnologia Blockchain.

Els seminaris estan dirigits a tot tipus de públic que desitgi comprendre els fonaments de la tecnologia Blockchain per poder desenvolupar projectes en aquest espai emergent.

Aquest cicle de seminaris es compon de 3 temàtiques diferents, en diferents sessions, de 3 hores cadascuna:

L’horari de tots els seminaris és de 18 a 21 hores. Els interessats es poden inscriure als seminaris mitjançant el següent formulari de registre.

Els participants que completin el curs i assisteixin als seminaris de totes les temàtiques rebran un certificat d’assistència electrònic.

Si esteu interessats a millorar els vostres coneixements sobre la tecnologia Blockchain i voleu explorar les seves capacitats us podeu inscriure en aquest curs en línia gratuït omplint el formulari de registre