Vols endinsar-te en el món professional digital? JUMP2DIGITAL és la teva oportunitat!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 10 de novembre de 2021

Barcelona Digital Talent organitza JUMP2DIGITAL, l’esdeveniment presencial referent a Barcelona 100% especialitzat en el sector TIC i que té com a objectiu inspirar i promocionar la incorporació de nous professionals al sector digital.

Necessites que descobreixin el teu talent i estar en l’òrbita de les companyies més capdavanteres de Barcelona? Cerques orientació sobre com iniciar o fer el següent pas en la teva carrera professional en el món digital? Vols fer networking? JUMP2DIGITAL és la teva oportunitat per fer-ho!
Ponències de la mà d’experts sèniors del sector digital com Chema Alonso, Expert en Seguretat Informàtica i CDO de Teléfonica, o creadors de contingut com Eva Porto o el Físico Barbudo, que ens parlen en xarxes socials sobre el sector digital i les seves noves oportunitats.
Hackathon i Speed Dating on podràs tenir la teva pròxima entrevista de treball amb empreses que busquen nou talent per a les seves companyies. Les persones que es registrin abans del 21 de novembre podran participar en aquestes dues activitats.
Tallers d’iniciació al sector digital sobre programació, machine Learning o ciberseguretat: participa i aprèn a programar la teva primera línia de codi!
L’última tecnologia digital: experimenta amb una selecció de perfomance digitals per a connectar amb aquest sector.
Tot això amenitzat amb experiències de realitat augmentada, una zona de networking, foodtrucks, música DJ i un concert de tancament.