Vols ajudar a transformar la gestió de l’aigua a Catalunya? Vine a conèixer els reptes presentats per l’ACA!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, Secretaria de Polítiques Digitals, Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 6 d’octubre de 2020

Ets una empresa o start-up? Comptes amb solucions tecnològiques que puguin transformar la gestió de l’aigua a Catalunya?

El pròxim 13 d’octubre a les 11:00h presentarem virtualment des del canal de youtube de Polítiques Digitals i Administració Pública la setena edició de l’SmartCatalonia Challenge. En aquesta edició, els participants hauran de treballar per oferir solucions innovadores als 4 reptes que s’han definit juntament amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Durant la jornada s’explicarà com funcionarà el concurs i els responsables dels diferents reptes explicaran detalladament les necessitats que volen resoldre.

Vols ser part del canvi? No et perdis aquesta cita!

Programa

11.00h Benvinguda

  • Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya
  • Lluís Ridao i Martí, director de l’Agència Catalana de l’Aigua

11.20h Iniciativa SmartCatalonia Challenge

11.30h Presentació dels reptes

REPTE 1: OPTIMITZACIÓ DEL CONSUM DE L’AIGUA A L’AGRICULTURA A càrrec d’Enric Velasco, cap del Departament Gestió de Recursos Hídrics de l’Àrea d’Abastament d’Aigua.

REPTE 2: MANTENIMENT ÒPTIM DEL CABAL DELS RIUS A càrrec de Lluís Sastre, cap d’Unitat d’Inspecció i Control de la Demarcació Territorial de Lleida de l’Àrea de Gestió Territorial.

REPTE 3: TRACTAMENT DE CONTAMINANTS A Càrrec d’Antoni Munné, cap del Departament de Control i Qualitat de les Aigües de l’Àrea de Gestió del Medi.

REPTE 4: FOMENTAR EL CONSUM D’ENERGIES RENOVABLES A càrrec de Carolina Almuzara, tècnic Responsable de Projectes del Departament de Tecnologia i Operació de l’Àrea de Sanejament Aigües Residuals.

Premis

1r premi: 15.000€ i l’oportunitat de desenvolupar una prova pilot

2n premi: 5.000€

3r premi: 3.000€

Quan?

Dimarts, 13 d’octubre.

D’11:00 a 12:30h

On?

Canal de youtube de Polítiques Digitals i Administració Pública.