UN NOU MITJÀ DIGITAL PER DIFONDRE EL TALENT DE CATALUNYA

Posted by

Jesús Conte – cataloniatalent, 18 de març de 2021

Neix Catalonia Talent, un nou canal digital destinat a informar sobre totes les iniciatives relacionades amb l’emprenedoria i la innovació a Catalunya

La publicació està vinculada als Premis Talent i vol ser el principal vehicle per difondre els projectes d’innovació, talent i emprenedoria del país

Cataloniatalent.cat és el nom d’un nou canal digital que recull totes les propostes en innovació, talent i emprenedoria i que dona veu als actors de la recerca, l’empresa i la cultura que fan de motor del país. La seva vocació és que totes les iniciatives amb valor afegit tinguin un espai mediàtic on poder-se mostrar.

El projecte està vinculat amb els Premis Talent i vol contribuir a la detecció, empenta i desenvolupament dels centenars de propostes que cada any neixen a Catalunya. La publicació, dirigida per Albert Torras, recull les principals informacions relacionades amb el valor afegit dels creadors i emprenedors, les empreses, organitzacions, col·lectius i institucions del país. A més inclou entrevistes d’actualitat relacionades amb la matèria, articles d’opinió de personalitats reconegudes en diverses disciplines i càpsules audiovisuals. Es tracta d’un mitjà transmedia que també inclou perfils d’homes i dones que han contribuït al talent del país a través de peces de divulgació històrica i cultural.

La vocació d’aquesta capçalera es convertir-se en un punt de confluència per a totes aquelles persones i empreses interessades en impulsar el talent a Catalunya i a aquells lectors que volen saber les oportunitats que s’ofereixen en tots els terrenys del coneixement i l’economia.

En aquest sentit els responsables de Catalonia Talent aspiren a que totes les iniciatives que es projectin en els camps de l’empresa, la tecnologia, l’educació, la sanitat, l’esport i la cultura trobin una finestra on expressar-se i donar a conèixer les seves accions i els seus projectes.

www.cataloniatalent.cat

Jesús Conte
[email protected]
Tel. 628118333

ConteBCN Comunica
Tel. 628118333
[email protected]