This is not here (re-imagine Yoko Ono)

Posted by

Espai Avinyó, 15 de setembre de 2021

L’Espai Avinyó us convida a la funció teatral THIS IS NOT HERE (Re-Imagine Yoko Ono), un espectacle interpretat per Sònia Masuda i Albert Martí que ens parla de l’art com a salvació, amor, fama, resiliència, i revolució antiracista i feminista i, per sobre de tot… del poder de la imaginació. Una proposta que, acompanyada d’un espai de diàleg, voldrà obrir converses al voltant de la creació i producció artística de la ciutat feta per artistes i creadors/es racialitzats/es.

Sònia Masuda presenta la seva primera obra com a dramaturga i directora des de la necessitat de parlar del racisme cap a les persones asiàticodescendents, una discriminació racial que s’evidencia tant als carrers com als mitjans culturals i es pregunta: Com podem fer front a aquest bombardeig discriminatori? Quines accions s’estan duent a terme? Com ens ha afectat a nivell personal? És fàcil identificar-ho a Amèrica, però, com es viu a Catalunya?

Poques coses se saben de Yoko Ono, i del que se’n sap, què és veritat? Us convidem a imaginar, a repensar i a descobrir a través d’un relat que reivindica la figura de l’artista famosa més desconeguda.

Dia: dijous 23 de setembre

Hora: 18.30 h

Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde (Carrer València, 302)

Inscripcions: [email protected]