Subvencions de l’Audiovisual

Posted by

Departament de Cultura, 18 d’octubre de 2021

Subvencions per a la promoció de llargmetratges cinematogràfics en versió original atalana o occitana, en la seva variant aranesa

L’objecte d’aquestes bases és la concessió de subvencions per a la promoció de llargmetratges cinematogràfics (ficció, animació i documentals) en versió original catalana o occitana, en la seva variant aranesa.

Als efectes d’aquestes bases, s’entén per promoció totes aquelles activitats vinculades a la distribució de llargmetratges i que corresponen al seu pressupost de còpies, promoció i publicitat (prints and advertising, P&A).

Als efectes d’aquestes bases, la versió original del llargmetratge és la que es determini d’acord amb la llengua majoritàriament emprada en la versió del rodatge, tenint en compte el conjunt de diàlegs i de narracions de l’obra audiovisual.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 18 al 28 d’octubre de 2021, ambdós inclosos.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a Tràmits gencat

A qui va dirigit

Poden optar a les subvencions les empreses de producció audiovisual independents, incloses les agrupacions d’interès econòmic (AIE), que estiguin inscrites en el Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.