Subvencions Audiovisual

Posted by

Departament de Cultura, 6 de setembre de 2021

Subvencions per fomentar les coproduccions internacionals minoritàries de llargmetratges

L’objecte d’aquesta línia és subvencionar la producció de llargmetratges cinematogràfics de ficció, documentals i d’animació fets en règim de coproducció internacional en què la participació espanyola sigui minoritària, amb la finalitat de fomentar l’intercanvi creatiu, professional i artístic entre l’Estat espanyol i la resta de països, en matèria de coproducció cinematogràfica internacional.

A qui va dirigit

Poden optar a les subvencions les empreses de producció audiovisual independents, incloses les agrupacions d’interès econòmic (AIE), que estiguin inscrites en el Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu, i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 6 al 23 de setembre del 2021, tots dos inclosos.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a Tràmits gencat