Subvencions a la producció de sèries audiovisuals de ficció

Posted by

Departament de Cultura, 6 de juliol de 2021

L’objectiu és subvencionar la producció de sèries audiovisuals de ficció, enteses com l’obra audiovisual de ficció seriada, que emprin i posin en relleu els valors creatius, artístics i tècnics, amb una clara voluntat innovadora, tant des de la perspectiva formal com tècnica.

La sèrie audiovisual de ficció ha de tenir un mínim de 4 capítols i un màxim de 13, i una durada global mínima de 200 minuts i màxima de 650 minuts.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 06 al 27 de juliol de 2021, ambdós inclosos.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.

Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a Tràmits gencat

A qui va dirigit

Poden optar a les subvencions les empreses productores audiovisuals independents, incloses les agrupacions d’interès econòmic (AIE), que estiguin inscrites en el Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.