Startup Capital, l’impuls per a la teva startup tecnològica

Posted by

ACCIÓ informa, 1 de juliol de 2021

Fa temps que l’aplicació de tecnologies com la intel·ligència artificial, la robòtica o la biotecnologia són més al centre que mai i una necessitat vital per garantir el futur (i també el present) de les empreses grans i petites.

Fruït d’aquesta revolució, aquests dies no només ha tornat el MWC a Barcelona sinó que també ho ha fet l’ajut Startup Capital d’ACCIÓ, un impuls directe de fins a 75.000 euros per a les startups de recent creació i amb tecnologia pròpia.

Startup Capital és l’empenta ideal per finançar actuacions sorgides del pla de negoci inicial, des de l’administració i la contractació de personal, la inversió en equipament o el desenvolupament i la comercialització dels productes i serveis.

Durant els darrers anys, aquest ajut ha permès a un bon grapat d’empreses emergents superar les etapes inicials per iniciar el camí del creixement. Dues d’aquestes són les startups tecnològiques Camaleonic Analytics i IZI Recording Together.
Repassa la seva experiència:

Camaleonic Analytics

Intel·ligència artificial per mesurar en temps real l’impacte de la publicitat en esdeveniments esportius.

Recording Together

Una app que crea vídeos de concerts amb més de 200 càmeres a la vegada.

La convocatòria 2021 és oberta fins el 28 de juliol. No esperis més i sol·licita l’ajut!

SESSIÓ DE PRESENTACIÓ

Reserva’t el 5 de juliol i descobreix tots els detalls de l’ajut Startup Capital durant la jornada de presentació. Inscriu-t’hi ara!