Si necessites un canvi d’aires i vols viure l’experiència de treballar i residir a l’entorn rural, aquesta és la teva oportunitat !

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 9 d’abril de 2021

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública et convida a participar en la Catalunya Rural Hub, una iniciativa pionera a Espanya que busca fomentar el treball en remot en entorns rurals i l’activació econòmica dels pobles.

Durant 5 dies traslladaràs el teu lloc de treball a La Garrotxa, paratge únic de la Catalunya rural, i compartiràs coworking i experiències amb un reduït equip de professionals de diferents perfils i corporacions.

També gaudiràs d’activitats socioculturals per familiaritzar-te amb l’entorn rural a la fi de conèixer millor les oportunitats que resideixen en el territori mentre coneixes els companys i els reptes de les empreses locals.

L’estada serà de cinc dies amb un total de 20 persones, que es distribuiran en dos grups de 10. Els 10 primers hi estaran del 3 al 7 de maig i els altres del 17 al 21 de maig.

Els destinataris de la prova són de 3 perfils diferents: professionals autònoms, treballadors d’empreses del sector TIC i personal de l’Administració Pública.

Els terminis de convocatòria son:
Fins al 16/04/2021: per participar la setmana del 3 de maig
Fins al 23/04/2021: per participar la setmana del 17 de maig

Les places són limitades !