Resultats de la segona radiografia de l’Anuari 2021 i llançament de la tercera radiografia!

Posted by

Observatori Tercer Sector, 2 de novembre de 2021

L’Anuari 2021. Radiografies del Tercer Sector Social de Catalunya neix com a resultat de la contínua necessitat de conèixer la realitat del sector, especialment després d’un any de convivència amb la pandèmia de la COVID-19 que va impactar en 2020. Amb l’objectiu de millorar l’estat del Tercer Sector Social a Catalunya, l’Anuari 2021 se centra en l’obtenció de dades de diferents dimensions de les organitzacions, a partir de quatre enquestes temàtiques.

La participació en la segona radiografia de l’Anuari 2021 ha estat un èxit!

Aprofitem aquest correu per compartir amb vosaltres els resultats extrets de la segona radiografia de l’Anuari 2021 que trobareu en el següent enllaç.

D’altra banda, us anunciem que el qüestionari de la tercera radiografia ja està disponible. La tercera temàtica a analitzar és:
Quina és l’estructura i procedència del finançament de les entitats socials de Catalunya?
La vostra participació és crucial per conèixer la realitat de les entitats del Tercer Sector Social amb fonaments sòlids. Es finalitzarà la recollida de respostes el divendres 12 de novembre.

Participar és un esforç per a cada entitat, que es converteix en quelcom valuós pel conjunt, podeu accedir a l’enquesta a través del següent enllaç: