Radiografies de barri: El Carmel

Posted by

Espai Avinyó, 30 de novembre de 2021

Com és ser jove i exercir el dret a l’ús de l’espai públic? Com s’organitza l’espai en el reclam dels diferents usos que se’n poden fer? És l’espai públic un entorn segur per a la diversitat de cossos?

L’Espai Avinyó us convida a una nova edició del cicle (Ràdio)grafies de barri. En aquesta ocasió, ens aproparem a la vida urbana del Carmel per tal de veure quins usos, dificultats i reptes trobem a l’hora de generar espais de relació intercultural que posin en el centre el respecte a les diverses formes d’habitar-los.

Amb: 

  • Mercedes Saya. Redactora i comunicadora, dinamitzadora o “joker” de teatre fòrum. És co-fundadora de Pai Pai Mag, una revista digital per a la diàspora asiàtica i integrant de Catàrsia.
  • Oyidiya Oji Palino. Data scientist i analyst, participant de la peça de teatre fòrum “Tan sutil como cotidiano” i integrant de Catàrsia.
  • Marta Huanling Pascual López. Estudiant de màster en cinema fantàstic i ficció contemporània. Integrant de Catàrsia, participant de la peça de teatre fòrum “Tan sutil como cotidiano” i del programa de formació de la federació CORA – Coordinadora d’associacions d’adopció i acollida.

Col·labora: 

 

Sintonitza Boca Ràdio 90.1 FM el dijous 9 de desembre a les 18 h!