Protecció de dades

Posted by

ACCIÓ – Barcelona, 25 de juliol de 2020

A l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) respectem els drets i les llibertats de les persones, entre els quals es troba el dret fonamental a la protecció de les dades de caràcter personal, establert en la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea.

El nostre compromís amb la privacitat és una de les nostres prioritats per a millorar la confiança i la relació de transparència amb totes aquelles persones amb les quals estiguem vinculats. És per aquesta motiu que, tot seguint els principis inclosos en el Reglament (UE) 2016/679 general de protecció de dades, ens comprometem a facilitar-li informació detallada sobre el tractament que ACCIÓ realitza respecte de les seves dades personals.

En compliment d’aquesta obligació, l’informem que la nostra Política de protecció de dades ha estat actualitzada i que pot consultar-ne el contingut a través del següent enllaç:

https://www.accio.gencat.cat/avis-legal

Finalment, l’informem que, per a exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament de les seves dades, es pot dirigir al/a la delegat/da de protecció de dades, a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008, Barcelona (Espanya), o a través de l’adreça de correu electrònic: [email protected]

Aprofitem l’ocasió per a enviar-li una cordial salutació.

Atentament,

Comitè de Protecció de Dades

AGÈNCIA PER A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA – ACCIÓ