Programació i activitats

Posted by

Espai Avinyó, 4 de maig de 2022

Ja podeu consultar tots els recursos de la programació d’activitats del primer trimestre de l’any 2022, per continuar reflexionant i dialogant en clau intercultural.

El caràcter de la programació d’hivern es va centrar en el tema comunitari, a reactivar el eixit associatiu postpandèmia i a connectar amb la pluralitat que caracteritza la ciutat. Va estar enfocada principalment en el Districte de Sants-Montjuïc amb activitats, iniciatives, experiències, llenguatges i sabers de vocació col·lectiva i cooperativa.

També vam continuar analitzant, en clau intercultural, els museus de Barcelona, i vam viatjar a través de la música i l’espiritualitat del Gnawa present a la ciutat. Vam pensar, en clau poètica i literària, la pràctica de l’escriptura travessada pels imaginaris col·lectius de “raça” i vam activar un nou cicle enfocat en el pluralisme religiós i espiritual.

Els continguts en format de podcast, crònica i entrevista d’aquest trimestre són fruit de la col·laboració amb projectes artístics, associacions culturals, socials i educatives i infraestructures públiques, que formen part del teixit social i cultural de la ciutat.

Com a novetat d’enguany, cada una de les activitats i diàlegs, ha anat acompanyada d’un >>fil musical<< que ens ha permès sentir i submergir-nos a l’activitat a través d’un viatge sonor i geogràfic-musical.