Polítiques Digitals et regala una entrada per anar a visitar la zona expositiva del Smart City Expo World Congress i t’ofereix un 50% de descompte en l’entrada del congrés !

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 3 de novembre de 2021

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori et convida al Smart City Expo World Congress, que se celebrarà del 16 al 18 de novembre a Barcelona. Per això, et regala una entrada per anar a visitar la zona expositiva del congrés, a més d’un descompte del 50% en l’entrada del congrés:
Gaudeix de l’entrada a la zona expositiva aquí amb el codi MQ69FJSV

Gaudeix del 50% de descompte en l’entrada del congrés aquí amb el codi SZQ7L4AS
Com construir una societat intel·ligent per a ciutats innovadores i sostenibles?

El Smart City Expo World Congress és l’esdeveniment líder internacional per a les ciutats. La seva missió és crear i fomentar una comunitat internacional d’innovació, desencadenar converses intersectorials, forjar i fomentar associacions i construir una plataforma per compartir coneixement. L’objectiu? Desenvolupar un model innovador de defensa d’un món urbà millor.

Què trobaràs en el Smart City Expo World Congress?

El congrés és un programa de tres dies amb experts internacionals que es reuneixen per compartir idees i aprendre les millors pràctiques per a un món urbà més sostenible.

L’exposició és un mercat on centenars d’empreses i organitzacions globals poden interactuar amb assistents professionals d’arreu del món i mostrar els seus projectes d’avantguarda i solucions intel·ligents.

També hi haurà esdeveniments, tallers i activitats paral·leles, incloses sessions digitals, que amplien el programa i donen resposta a reptes concrets.