Participa en el mapeig de l’ecosistema del NewSpace de Catalunya!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 22 de febrer de 2021

Dins del marc de l’Estratègia NewSpace de Catalunya s’impulsa aquest mapeig que té per objectiu identificar i visualitzar les empreses i agents de l’ecosistema català al voltant de la nova economia de l’espai.

A partir d’aquest mapa d’empreses i entitats es convidarà als seus participants a formar part de la Catalonia NewSpace Alliance, una comunitat oberta, multidisciplinària, de compartició de coneixement, de generació i atracció d’idees i reptes i d’intercanvi d’experiències dins de l’Estratègia NewSpace de Catalunya.

La iniciativa és promoguda per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i la Fundació i2Cat i compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Si sou una empresa, institució, centre de recerca, fundació, associació, start-up, divulgador, emprenedor, inversor o la vostra activitat forma part de l’ecosistema de les tecnologies NewSpace a Catalunya, participeu en l’aliança responent a aquest breu qüestionari.