Cristina, una pequeña gran embajadora

Posted by

Creu Roja,  20 de desembre de 2021

Què és la solidaritat? Ajudar sense rebre res a canvi podria ser una de les defincions. Però la solidaritat pot anar més enllà i, molt més, si és un nen o una nena qui s’embarca, amb les idees molt clares, a explicar-li al món, al seu món, què és ser part de la Creu Roja.

Així, la Cristina es va fer sòcia de la Creu Roja juntament amb tota la seva família i va ser tan gran la seva il·lusió, que va voler compartir-la amb els seus companys i companyes de classe perquè no podia deixar d’expandir les seves ganes d’ajudar els qui més ho necessiten. Fes clic aquí per a conèixer-la.

Avui commemorem el Dia Internacional de la Solidaritat amb la Cristina i la història extraordinària d’una petita i gran ambaixadora de la Creu Roja que porta el seu enorme sentit de la solidaritat allà on ella pot arribar.

El Dia Internacional de la Solidaritat és un dia marcat en el nostre Calendari de la Creu Roja. Ja pots descarregar-te l’Agenda CR 2022, que compta amb totes les dates en les quals la nostra activitat està especialment assenyalada perquè puguis consultar la programació del pròxim any.