Oh my goig !

Posted by

Espai Avinyó, 4 de novembre de 2021

Com va ser el procés i els debats interns que es van produir al moment de representar la diversitat cultural ètnica-racial a la sèrie Oh My Goig? Com valoren la incorporació de la figura del “Comitè de joves expertes” en l’evolució de la sèrie? Quines millores ens agradaria veure en la pròxima temporada en relació amb el tractament de les sexualitats vinculades amb la diversitat cultural?

L’Espai Avinyó continua el cicle Sèries a debat per comentar i analitzar sèries amb molt d’èxit i difusió dins la cultura popular contemporània.

En aquesta tercera edició, us proposem una conversa amb dues joves que formen part de la sèrie Oh My Goig, per parlar, entre altres coses, sobre identitats culturals, sexualitat i racisme.

Amb:

Kim Hernández: membre del Comitè de Joves des de la tercera temporada de la sèrie. Té 21 anys i és de Barcelona, tot i que els seus pares són de Filipines. Va estudiar realització audiovisual, i actualment també participa en l’equip tècnic d’Oh My Goig en la producció i edició dels continguts transmèdia.
Jing Zhu: actriu que dona vida al personatge de la Mei a la sèrie. Filla d’una família xinesa, va néixer a Holanda, i amb 5 anys va venir a viure a Catalunya. Ha estudiat Art dramàtic a Eòlia, on s’ha especialitzat en teatre musical.
Dinamitza: New Voices New Futures: col·lectiu de creadores afro que s’han unit per a la producció, la distribució i el suport a projectes audiovisuals de cineastes afrodiaspòrics.

Col·labora: Camille Zonca i Espai Jove Palau Alòs

Dia: dimarts 16 de novembre

Hora: 19 h

Lloc: Espai Jove Palau Alòs (C/ de Sant Pere Més Baix, 55)

Inscripcions: [email protected]