Oberta la primera convocatòria de l’StarTechTour Challenge, programa de suport a l’emprenedoria tecnològica aplicada al turisme

Posted by

Comunicat SmartCatalonia – Secretaria de Polítiques Digitals – Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública –

20 d’octubre de 2020

StarTechTour és un projecte integral de selecció d’idees innovadores i d’acceleració de propostes de solucions tecnològiques que millorin l’experiència mòbil dels turistes a Catalunya. Aquesta iniciativa inclou, per una banda, la selecció d’idees amb una StarTechTour Hackaton, i per l’altra l’acceleració de propostes amb un StarTechTour Challenge.

S‘ha activat una convocatòria, que romandrà oberta fins al pròxim 16 de novembre, orientada a totes aquelles start-ups tecnològiques que vulguin aplicar als 6 reptes identificats per part de 6 corporacions del sector turístic.

Les empreses premiades rebran suport en l’orientació i inici de desplegament de la seva estratègia, facilitant-los contactes amb corporacions de l’àmbit turístic, donant-los visibilitat i dotant-los dels recursos necessaris per consolidar-se de forma accelerada.

Podeu trobar tota la informació del projecte, dels reptes i fer el registre a la call al següent enllaç de la plataforma StarTechTour Challenge.

StarTechTour està impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement a través de l’Agència Catalana de Turisme amb el suport de la Direcció General de Turisme, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (Acció), Eurecat, Mobile Word Capital i el Departament de Polítiques Digitals.