Nova edició del congrés Democracy4All, sobre aplicacions de la tecnologia blockchain. Inscriu-t’hi!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia – Secretaria de Polítiques Digitals – Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública – 6-7 d’octubre de 2020

Els propers dimarts i dimecres, 6 i 7 d’octubre tindrà lloc la segona edició de la conferència internacional Democracy 4 All (D4a) – Blockchain for Governance que, enguany, atesa la situació d’emergència sanitària, serà retransmesa en la seva totalitat en línia. L’esdeveniment vol reflexionar sobre l’efecte que l’adopció de les plataformes Blockchain i tecnologies descentralitzades (DLTs), té en l’empoderament individual, la governança d’institucions i corporacions, i en la profunda transformació dels actors i processos econòmics tradicionals.

Des d’aquest enllaç pots accedir al web: http://www.d4a.io

La primera jornada de la conferència se centrarà en el perfeccionament democràtic i participació ciutadana, vot electrònic, privacitat vs. ciberseguretat, i la traçabilitat de les fonts en els mitjans de comunicació. La segona, en la descentralització financera, la digitalització de les monedes dels grans bancs centrals, i els actius digitals.

L’esdeveniment està coorganitzat pel Centre Blockchain de Catalunya i la Cambra de Comerç de Barcelona, i esponsoritzat pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

La inscripció és gratuïta, a través d’aquest formulari.