La Fundació Ametller Origen, Premi d’Honor Talent Cambra, de Mecenatge

Posted by

Jesús Conte – VII Premis Talent Cambra, 25 de novembre de 2021

El lliurament serà el 27 de novembre en el marc del Talent & Knowledge Congress a Esade-Creàpolis

La Fundació Impulsa Talentum XXI i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi d’Honor Talent Cambra de Mecenatge a la Fundació Ametller Origen per la seva filosofia de destinar recursos a promoure hàbits de vida saludables a través de l’esport i l’alimentació.

La Fundació Ametller Origen és una entitat sense ànim de lucre creada pel Grup Ametller Origen que té com a màxim executiu a Josep Ametller. La família va per la novena generació i te les seves arrels des de 1830 quan ja es dedicaven a conrear i tenir cura de les seves terres. Fruit de la seva experiència com a agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, va néixer el 2001 a Olèrdola l’ambiciós projecte Ametller Origen.

En l’àmbit de l’esport, la Fundació ofereix la possibilitat de sol•licitar unes beques anomenades practicasalut. Es convoquen semestralment i es col•labora en diferents esdeveniments esportius d’arreu de Catalunya, proporcionant avituallament saludable a tots els participants de l’esdeveniment. D’aquesta manera es promou l’hàbit de consumir fruita durant l’activitat esportiva o posteriorment a aquesta.

Quant a l’alimentació, la Fundació Ametller Origen ha creat el projecte d’educació nutricional “Menja sa en família” que té el suport dels Departaments de Salut i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Està adreçat a alumnes de 2n a 6è de primària de totes les escoles de Catalunya. A cada escola es realitzen tres sessions per curs i classe escollit i les dietistes-nutricionistes de la Fundació expliquen els aliments, els grups alimentaris i els seus beneficis nutricionals, els àpats diaris i finalment, els alumnes realitzen un menú setmanal saludable a través de la pàgina web del projecte: www.menjasaenfamilia.org.

El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, tindrà lloc el proper dissabte 27 de novembre en el marc del Talent & Knowledge Congress organitzat per la Fundació Impulsa Talentum XXI a Esade-Creàpolis.

Els Premis dHonor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

 

Barcelona, novembre de 2021

https://www.premistalent.cat

Jesús Conte

Tel. 628118333

[email protected]