Ja està disponible l’app ‘Experiència 5G’, que permet personalitzar l’experiència d’esport immersiu durant el Mundial de Superbike. Descarrega-te-la!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia – Secretaria de Polítiques Digitals – Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública – Setembre 2020

Des d’avui, ja està disponible per a Android i iOS l’app ‘Experiència 5G’, amb què l’usuari podrà personalitzar la seva experiència 5G d’esport immersiu durant l’Acerbis Catalunya Round, la primera prova puntuable del Campionat del Món MOTUL FIM Superbike que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya del 18 al 20 de setembre.

A través d’aquesta aplicació, Impulsada pel Departament de Polítiques Digitals i desenvolupada per Aumenta Solutions, es podrà rebre i provar directament al dispositiu mòbil el senyal de vídeo que, durant tot el cap de setmana, enviaran amb tecnologia 5G dues càmeres ubicades a la zona de boxes del Circuit: una càmera 360º que permet viure una experiència immersiva, i una altra càmera articulada per un braç robotitzat que controlarà, en remot i amb connexió 5G d’extrem a extrem, l’Armando Folgado, un ex-pacient de l’Institut Guttman amb mobilitat reduïda severa bon coneixedor del món del motor.

L’horari de les emissions en directe que es podran visualitzar a l’app, provinents de les càmeres 360º i braç robotitzat, és dissabte i diumenge d’11 a 17 hores.

L’app ‘Experiència 5G’ per a Android es pot descarregar en aquest enllaç, mentre que per a iOS es pot descarregar a l’App Store o clicant aquí.