Inscriu-te al Java Barcelona Conference (JBCNConf) i endinsa’t en el llenguatge Java!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 19 de juliol de 2021

El pròxim 23 de juliol arriba la 6ª edició de la Java Barcelona Conference (JBCNConf), la major conferència del país relacionada amb el llenguatge Java, la seva Màquina Virtual i les tecnologies vinculades amb el desenvolupament de programari al núvol.

Aquest any, a causa de la COVID-19, es portarà a terme en un format 100% virtual amb el suport de grans companyies del sector com RedHat, GFT, Adevinta, Ocado Technology o Dynatrace.

Els assistents tindran la possibilitat d’assistir gratuïtament a xerrades relacionades amb Kubernetes, programació funcional, microserveis o les últimes novetats en l’evolució de Java, entre d’altres, i podran conèixer de primera mà els projectes on les empreses estan invertint esforços i els reptes que intenten afrontar.

Aquest any, i com a novetat, es compartiran xerrades en castellà i en anglès, en un nou format que anima a tots els participants a gaudir de l’experiència d’un esdeveniment virtual que anualment continua connectant a tots els desenvolupadors lligats amb la programació, el núvol i la Màquina Virtual de Java.