Inscriu-te a la presentació de l’Informe Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial a Catalunya

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, Secretaria de Polítiques Digitals, Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, 16 de febrer de 2021

El 2 de març tindrà lloc l’acte de presentació de l’Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial (IA) a Catalunya, en el marc de l’Estratègia d’intel·ligència artificial de Catalunya i de la RIS3CAT.

A partir de les dades de Cordis per a projectes de recerca i innovació d’Horitzó 2020 i de les dades dels projectes de la RIS3CAT, aquest informe té tres objectius principals:

  • Identificar i analitzar quins són els principals actors de Catalunya que fan recerca i innovació en l’àmbit de la intel·ligència artificial, les seves xarxes de col·laboració i els àmbits d’especialització.
  • Analitzar el posicionament relatiu de Catalunya en relació amb les regions líders a Europa i les xarxes de col·laboració dels actors de Catalunya a la UE.
  • Entendre de quina manera la intel·ligència artificial contribueix a adreçar els reptes de la societat (ODS) i de la indústria.

Programa

10h Presentació de l’acte:

  • Joan Lluís Mas, Cap de l’Àrea Digital d’Eurecat i Director del CIDAI.

10:05h Benvinguda institucional:

  • Daniel Marco, Director general d’Innovació i Economia Digital, Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques.

10:10h Anàlisi de l’especialització en intel·ligència artificial: Objectius de política, metodologia, resultats i aprenentatges:

  • Tatiana Fernàndez, Cap de l’Àrea de Promoció Econòmica, Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació.
  • Enric Fuster, Director de consultoria a SIRIS Academic.

10:55h Torn obert de preguntes

11h Fi de l’acte de presentació

Més informació aquí.