Inscriu-te a la masterclass “Affective computing” i aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 12 de gener de 2022

En aquesta masterclass, Àgata Lapedriza, professora de la UOC, directora del grup de recerca “Artificial Intelligence for Human Well-being” a l’eHealth Research Center de la UOC i investigadora afiliada al Massachusetts Institute of Technology (MIT) Medialab, al grup de recerca d’Affective Computing, oferirà una introducció a la Computació Afectiva, la disciplina que estudia i desenvolupa sistemes i dispositius que poden reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments.

Dia i hora: 25 de gener de 16 a 17.30h (en línia)

Programa

  • Introducció a la Computació Afectiva. Breu història de la Computació Afectiva i principals tòpics de recerca.
  • Tècniques per la Percepció Automàtica d’Emocions. Revisió de les tècniques existents per a la percepció automàtica d’emocions i estat actual del camp de recerca.
  • Ús de les tecnologies de Percepció Automàtica d’Emocions en projectes relacionats amb el benestar humà. Descripció de projectes de recerca que utilitzen la percepció automàtica d’emocions per detectar i reduir l’estrès i altres exemples de projectes.

La masterclass, que compta amb la participació del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, s’impartirà en anglès.