Historias Extraordinaias

Posted by

Creu Roja, 1 de desembre de 2021

El passat 25 de novembre vam celebrar el Dia Internacional de l´Eliminació de la Violència contra la Dona amb la Història Extraordinària de la Sanae, una dona que posa veu a les històries de moltes dones.

La Sanae sofria maltractaments per part de la seva parella i, després de la mort del seu pare, va caure en una depressió. Malgrat la dura situació que estava travessant, la Sanae va lluitar per la seva salut mental i es va posar en contacte amb el centre de la dona 24 hores per fer front a la seva realitat.

Allà li van recomanar anar a la Creu Roja, on el voluntariat la va ajudar a millorar la seva autoestima i a canviar el seu camí: “vaig veure que podia fer coses per mi mateixa i vaig trobar gent que em valorava, vaig veure la llum”.

Si vols conèixer com el voluntariat de la Creu Roja li va canviar la vida a la Sanae, entra aquí per veure la història completa.

El Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona és un dia marcat en el nostre Calendari de la Creu Roja. Ja pots descarregar-te l’Agenda CR 2022, que compta amb totes les dates en les quals la nostra activitat està especialment assenyalada perquè puguis consultar la programació del pròxim any.