Fundació Pasqual Maragall

Posted by

Barcelona, 20 d’octubre de 2020

Et convidem a participar al cicle de trobades online [Recorda] que tindran lloc els dijous de novembre 5, 12 i 19 a les 18h en directe al nostre canal de Youtube. 

Volem que coneguis els darrers avenços científics en el camp de la prevenció de l’Alzheimer però també estar al teu costat i oferir consells i recomanacions per a totes les persones que viuen d’a prop aquesta malaltia. 

Amb aquest objectiu, hem dissenyat tres trobades a les que volem sumar no només la veu dels nostres experts sinó també la d’altres organitzacions i, per suposat, escoltar les teves inquietuds i preguntes. 

  • 5/11 El benestar de la gent gran des de tres mirades: les persones amb Alzheimer, els seus cuidadors i la soledat. Participen: Fundació Pasqual Maragall, Amics de la Gent Gran i l’Associació de familiars d’afectats per l’Alzheimer (AFAB). 
  • 12/11  En quin punt es troba la investigació de l’Alzheimer? Descobreix els darrers estudis per detectar la malaltia en sang. 
  • 19/11 Tu tries. Inscriu-te i vota entre els següents títols:”Alzheimer i son: l’ou o la gallina?”, “Com pots fer el teu cervell més resistent a l’Alzheimer?”o “Del plat al cervell”

Inscripcions obertes,.T’esperem a partir del proper 5 de novembre a les 18h al nostre canal de Youtube. Al llarg de l’esdeveniment podràs enviar les teves preguntes als ponents. 

Trobaràs més informació  en aquest enllaç i si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres al telèfon 900 545 545 (horari de 9 a 18 h de dilluns a dijous i de 9 a 15 h els divendres) o escriu-nos a [email protected]