«El somni de la Clàudia» Presentació, contacontes i col·loqui

Posted by

Aptic, 28 de febrer de 2022

Comissió 8 de Març i laComissió Editorial de l’APTICsumen esforços en l’organització d’una activitat diferent i ben especial: una tarda que conjuga els interessos dels petits lectors amb els professionals de la traducció i la reivindicació pròpia del Dia de la Dona Treballadora. 

El divendres 11 de març a les 17.30 h, de la mà de la sòcia de l’APTIC Marta Morros —traductora especialitzada en àlbum il·lustrat i escriptora debutant de literatura infantil—, us convidem a participar en una vetllada presencial a la seu de l’APTIC per a grans i petits en la qual gaudirem de la presentació de la novetat editorial El somni de la Clàudia, una sessió de contacontes i recomanacions de literatura infantil enfocada a la igualtat de gènere, i un col·loqui sobre les particularitats de la traducció de la mateixa obra a l’italià, l’anglès i el castellà.

Amb el seu primer llibre, Marta Morros ha guanyat el premi Narrating Equality en la seva VI edició. El guardó s’atorga a obres de literatura infantil sobre igualtat de gènere. Vegeu tots els detalls de l’activitat al web de l’APTIC

Data: 11 de març de 2022
Hora: de 17.30 h a 19.00 h
Lloc: Seu de l’APTIC
Inscripcions: Ompliu el formulari
Modalitat: Presencial. Els infants hi són benvinguts. 
Idioma: Català
Aforament limitat a 25 persones
Preu: Activitat gratuïta
Data límit d’inscripció: 9 de març del 2022

Etiqueta #APTIC_8M

Comissió 8 de Març i Comissió Editorial de l’APTIC