“El servei públic audiovisual a les Illes Balears, València i Catalunya”

Posted by

Roger Loppacher – President del CAC – Consell de l’Audiovisual de Catalunya, 2 de setembre de 2021

Fòrum de la Comunicació – Format presencial

Amb les intervencions dels senyors:

Andreu Manresa, director general de Radiotelevisió de les Illes Balears (ib3tv), Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia, i
Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya (TVC)

Dimarts 14 de setembre, a les 9 h

Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92)

Ens plau convidar-vos a la 46a sessió del Fòrum de la Comunicació de Catalunya, un cicle periòdic de conferències que té com a objectiu reflexionar i debatre sobre els diversos aspectes de la comunicació audiovisual al nostre país.

Aquesta sessió comptarà amb la participació dels senyors Andreu Manresa, director general de Radiotelevisió de les Illes Balears (ib3tv), Alfred Costa, director general d’À Punt Mèdia i Vicent Sanchis, director de Televisió de Catalunya (TVC).

Acte presencial amb aforament limitat.
Aquest acte també es podrà seguir en streaming.

Podeu fer la vostra inscripció enviant un correu electrònic a [email protected], indicant-hi la modalitat d’inscripció (presencial o telemàtica), el vostre nom i cognoms, correu electrònic, càrrec i/o empresa i telèfon de contacte.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 935 575 007, enviar un correu electrònic a [email protected], entrar al web www.cac.cat o enviar un tuit a @Consell_Audio (hashtag: #forumCAC).