El dol en el context de l’Alzheimer: pèrdues i renúncies

Posted by

Glòria Mas, terapeuta i neuropsicòloga, i Sandra Poudevida, terapeuta i psicòloga clínica – Fundació Pasqual Maragall, 11 de març de 2021

El dol no és tan sols una reacció a la mort d’una persona, sinó també davant d’altres pèrdues significatives que patim al llarg de la vida. La situació actual de crisi sanitària i social ha impactat directament en les nostres vides: pèrdues d’éssers estimats, de treball, canvis constants en els nostres plans i projectes. Renúncies i pèrdues que els familiars i persones cuidadores d’un ésser estimat amb Alzheimer sumen a les que comporten el procés de la malaltia, plantant cara, a més, a un dol anticipat.

El 7 de abril a les 18h parlarem d’aquestes situacions amb la Sandra Poudevida i Glòria Mas, terapeutes de l’Àrea Social de la Fundació Pasqual Maragall i la periodista Ana Boadas, qui moderarà la sessió. La trobada digital es podrà seguir en directe i en ella respondrem a les teves preguntes sobre aquestes situacions doloroses i donarem consells i recomanacions per tal de portar-les de la millor manera possible.

Apunta’t ara i t’enviarem un recordatori i l’enllaç on seguir la xerrada. També pots deixar-nos les teves preguntes sobre el procés de dol en el següent enllaç.

Dimecres 7 d’abril de 2021 a les 18:00 – En directe

P.D.: Les inscripcions són gratuïtes i l’esdeveniment es podrà seguir en directe al nostre canal de Facebook i Youtube. T’esperem!