El cost de la fruita

Posted by

Espai Avinyó, 5 d’octubre de 2021

En el marc de la Setmana mundial de l’alimentació sostenible i del 12 d’octubre, l’Espai Avinyó us convida a un espai de diàleg al voltant del documental “El cost de la fruita”, un retrat coral de les vides precaritzades dels treballadors de temporada, majoritàriament d’origen subsaharià i magrebí, i dels petits pagesos que cada estiu treballen als camps de Lleida.

Amb aquest marc, us proposem fer un exercici de revisió i anàlisi històrica sobre la continuïtat de les lògiques colonials de l’economia de plantació, a través de les formes de producció, distribució i consum d’aliments a escala local i global.

Amb:

Julieta Lara: migrant, mare, creadora i diversa funcional. Impulsora de La Ambulante (Kantina Migrante) projecte autogestionat que neix de la urgència d’afrontar la precarietat i del suport de companyes migrants de la Nova Usurpada, context en el qual es col·lectivitza.

Kaire Ba: sociòloga, autora del capítol “Los zoológicos humanos del siglo XXl” del libro “Cuando somos el enemigo”. Coordinadora de la campanya ‘Pareu de Parar-me’ impulsada per SOS Racisme Catalunya, contra la perfilació racial.
Col·labora: La Panafricana

Dia: dimecres 13 d’octubre

Hora: 18 h

Lloc: La Panafricana (Carrer Junta de Comerç, 20)

Inscripcions: [email protected]