Ecologies lingüístiques

Posted by

Espai Avinyó, 20 d’octubre de 2021

A tall de clausura de la campanya ‘Ecologies lingüístiques a Barcelona’, el Programa BCN Interculturalitat presenta una nova peça audiovisual que vol posar en perspectiva el treball realitzat al llarg de la campanya, i els debats i reflexions que van aflorar al llarg de la implicació dels seus participants. Com es viu en una realitat familiar plurilingüe? Quin lloc ocupa la pluralitat lingüística en la ciutat? I als espais privats o íntims, i als espais públics?

L’Espai Avinyó us convida a participar sobre aquestes reflexions, i a obrir conversa sobre els reptes i oportunitats que equipaments o serveis de la ciutat contemplen a l’hora d’assolir un alineament i coherència amb la realitat plurilingüe de la ciutat.

Conducció:

Aldemar Matias (Manaus, 1985) és realitzador audiovisual. Actualment col·labora com a artista convidat per a projectes audiovisuals i educatius al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Ponents:

Baharu Dembaga Susoko (Olot, 1992) és dissenyador gràfic i educador social. Actualment està a Ràdio Montornès dirigint un programa, Poesía Urbana, dedicat a fomentar la cultura Hip Hop.
Dunia Saleh (Amman, 1988) és llicenciada en psicologia, té un màster en intervenció comunitària i s’està formant en teràpia sistèmica. Forma part de la comunitat palestina de Catalunya i del moviment Alkarama, de dones palestines a la diàspora.
Isa Zhang Yim (Barcelona, 1991) és metgessa resident en Medicina de Família i Comunitàries. Mare i membre del col·lectiu d’asiàticdescendents Catàrsia (Barcelona). Centra el seu interès en treballar la salut en clau intercultural i antiracista.
Dia: dimecres 27 d’octubre

Hora: 18 h

Lloc: Biblioteca Sant Pau – Santa Creu (C/ del Carme, 47)

Inscripcions: [email protected]