Diumenge al Pati. Inscriu-te a les properes sessions

Posted by

CCCB Debats, 10 de març de 2021

Diumenges a les 12 h // Gratuït amb inscripció prèvia

Diumenge al Pati és un nou programa del CCCB i la llibreria Laie que té l’objectiu d’oferir activitats que reflecteixin la vitalitat i la diversitat culturals del nostre entorn.

Aprofitant el Pati de les Dones, el cicle ofereix lectures, converses i recitals, des de l’assaig fins al llibre infantil i juvenil, en un format informal.

Properes sessions ?

Diumenge 14 de març, a les 12 h:
«Guerra de gèneres!»

Borja Bagunyà i Marina Espasa ens parlaran dels OTNI, Objectes Textuals no Identifificats, llibres híbrids i fins i tot polièdrics que sovint no encaixen en les seccions habituals de les llibreries i de les biblioteques.

Entrades exhaurides

Diumenge 21 de març, a les 12 h:
«A l’univers no li calia ser observat per ningú»

Helen Torres, Teresa López-Pellisa i Manuela Buriel ens parlaran de les metamorfosis contemporànies i de les faules proletàries a partir de les seves investigacions sobre l’obra de Colectivo Juan de Madre i de la mateixa Manuela Buriel amb Animales Feroces (Aristas Martínez, 2020).

Reserva d’entrades

Diumenge 28 de març, a les 12 h:
«Perquè de vegades cal morir-se perquè ens facin cas»

A partir de la publicació de Porque ya no queda tiempo, (Jekyll & Jill, 2020), l’autor Rafa Cervera conversarà amb l’escriptor i crític literari José de Montfort sobre l’aventura d’encabir tota una vida entre les pàgines d’un llibre.

Reserva d’entrades

Consulta el calendari de trobades