Didier Ruíz: “DALE RECUERDOS”

Posted by

Eva García, Coordinació programació participativa – Grec Festival Barcelona – comuArt www.comuart.com 626.788.632, 18 de maig de 2021

Des del GREC Festival de Barcelona ens adrecem a vosaltres per demanar-vos suport a la cerca de persones africanes de 70 anys o més, residents a Barcelona i rodalies, per participar de la proposta teatral “DALE RECUERDOS” del director francès Didier Ruíz que es presentarà el pròxim mes de juliol al CCCB.

Adjuntem la informació del procés de creació i participació demanant-vos suport a la difusió. Si coneixeu persones que puguin estar interessades us preguem que és deriveu el contacte o els faciliteu el nostre per poder informar de manera directa i propera.

“DÓNA-LI RECORDS” proposada del director francès Didier Ruíz obre la convocatòria de cerca de participants: Persones africanes residents a Barcelona de més de 70 anys.
Preinscripcions fins el 18 de juny

La peça reflexiona sobre la condició humana i el paper del teatre per a millorar el nostre lloc en el món. Connectant amb les històries individuals, que poden resultar-nos alienes, prenem consciència de la història universal.

Aquesta creació es va estrenar en 1999 i s’ha reinventat 36 vegades en 36 ciutats diferents. I ara arriba a Barcelona.

Les funcions podran veure’s en el @CCCB els dies 22, 23, 24 de juliol. Link a entrades

Més informació i calendari

#Dalerecuerdos #Lacompagniedeshommes #DidierRuiz #Jepenseàvous @GrecFestival @CCCB

FB: https://www.facebook.com/lacompagniedeshommes