Descobreix totes les possibilitats de Google per a una gestió eficient i professional

Posted by

Gremi d’Editors de Catalunya, 23 de març de 2021

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs de formació bonificada, “Esprement Google, aprofita al 100% les eines imprescindibles del núvol”, de quinze hores de durada, i que se celebrarà a través de l’aula virtual ZOOM.

Aquest curs té la missió de potenciar les habilitats digitals més valorades, descobrint-te totes les possibilitats de Google que hauries de conèixer. Aquestes habilitats imprescindibles actualment, optimitzaran les teves tasques diàries i multiplicaran la teva productivitat. Alhora t’aportaran el control de les eines i tècniques necessàries per a una gestió eficient i professional del teu dia a dia a l’editorial.

Periodicitat: 5 sessions de 3 hores
Dates: De dimarts 6 d’abril al dimarts 20 d’abril de 2021
Horari: De 16.00h a 19.00h
Lloc: Aula virtual ZOOM

XAVIER LÓPEZ DE PABLO
Formador i consultor amb un perfil digital 360º i una sòlida trajectòria de més de 15 anys treballant en una àmplia gamma d’especialitats digitals, en el marc de la promoció digital corporativa i del talent professional. Mitjançant la seva expertesa, aporta al temari de cada formació valuosos coneixements transversals que ofereixen la visió completa i crítica que ja han potenciat les habilitats de milers d’alumnes.