“DALE RECUERDOS”

Posted by

Eva García, Coordinació programació participativa – Grec Festival Barcelona – comuArt www.comuart.com, 626.788.632, 17 de maig de 2021

Des del GREC Festival de Barcelona ens adrecem a vosaltres per demanar-vos suport a la cerca de persones africanes de 70 anys o més, residents a Barcelona o rodalies per participar de la proposta teatral “DALE RECUERDOS” del director francès Didier Ruíz que es presentarà el pròxim mes de juliol al CCCB.

Adjuntem la informació del procés de creació i participació demanant-vos suport amb la difusió. Si coneixeu persones que puguin estar interessades us preguem que és deriveu el contacte o els faciliteu el nostre per poder informar de manera directa i propera.

“DÓNA-LI RECORDS” proposada del director francès Didier Ruíz obre la convocatòria de cerca de participants: Persones africanes residents a Barcelona de més de 70 anys.
Preinscripcions fins el 18 de juny

La peça reflexiona sobre la condició humana i el paper del teatre per a millorar el nostre lloc en el món. Connectant amb les històries individuals, que poden resultar-nos alienes, prenem consciència de la història universal.

Aquesta creació es va estrenar en 1999 i s’ha reinventat 36 vegades en 36 ciutats diferents. I ara arriba a Barcelona.

Les funcions podran veure’s en el @CCCB els dies 22, 23, 24 de juliol. Link a entrades
Més informació i calendari

#Dalerecuerdos #Lacompagniedeshommes #DidierRuiz #Jepenseàvous @GrecFestival @CCCB

FB: https://www.facebook.com/lacompagniedeshommes