COVID-19

Posted by

OXFAM Intermón – Barcelona – 4 de desembre de 2020

Aquest any marcat per la COVID-19 ens està afectant a totes i tots d’una manera o altra, tot i que per a algunes persones els seus efectes estan sent devastadors.

Ja abans de l’arribada del coronavirus, el món era extremadament desigual. No totes les persones tenien les mateixes oportunitats, les més vulnerables i les que menys tenen ja tenien dificultats per accedir a recursos tan bàsics com l’alimentació o la higiene.

Ara, la seva situació ha empitjorat encara més: la COVID-19 ha deixat sense recursos a milions de famílies arreu del món. A països com al Txad o Guatemala i a causa de les restriccions de moviment, moltes persones han perdut els seus ingressos i en prou feines aconsegueixen aliments. Només al Txad, més de 2 milions de persones es troben en situació d’inseguretat alimentària com a conseqüència directa de la pandèmia.

Ja hem intensificat la nostra resposta de manera urgent en molts països i estem treballant juntament amb organitzacions locals per donar suport a les persones que més ho necessiten. Per exemple, fent transferències de diners en efectiu a les famílies perquè puguin comprar aliments i productes de primera necessitat.

Ara, seguim necessitant el vostre suport per arribar a moltes més persones i que ningú es quedi enrere. Amb vosaltres podrem combatre la desigualtat generada per la pandèmia:

  • Amb 800 €, 40 famílies podran comprar els productes que necessiten per un mes.
  • Amb 400 €, 20 famílies podran comprar els productes bàsics per un mes. 
  • Amb 700 €, 10 famílies podran comprar els productes bàsics per a un mes.

Per què fem transferències de diners? Perquè permeten a les famílies ser autosuficients, donar resposta a les seves necessitats més bàsiques i, a més, ajuden a reactivar l’economia local.

 Amb vosaltres podrem seguir combatent la desigualtat i salvar vides

Gràcies pel vostre suport en aquests moment. Moltes gràcies, sempre,

Bàrbara Salinas

Aliances estratègiques

619 860 071 [email protected]