Convocatòria de la sessió ordinària

Posted by

Serveis jurídics de les Corts,

Per indicació del regidor president del Consell del Districte de les Corts, us  adjuntem la convocatòria de la sessió ordinària del Consell de Districte de les Corts que se celebrarà el proper 5 de maig de 2022 a les 17:00 h, al Saló de plens del Districte, plaça Comas, 18 planta soterrani 1.

El seguiment de la sessió es podrà fer per streaming a través de la pàgina web del districte: https://ajuntament.barcelona.cat/lescorts/ca o directament en aquest enllaç del canal YouTube: https://youtu.be/_dbRqUlnw3Y

La participació de les entitats veïnals i de la ciutadania s’ha de fer mitjançant el correu electrònic [email protected] o mitjançant el registre previ a través de la plataforma IRIS en el següent enllaç: Català: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=553; Castellà: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=554; Anglès: http://www.bcn.cat/cgi-bin/queixesIRIS?id=555, fins a les 17 h del dia 4 de maig indicant els punts en els que es participa. Únicament es pot intervenir sobre els temes concrets dels punts de l’ordre del dia que figuren a la part decisòria i a la part d’impuls i control. Així mateix us informem que les intervencions del torn final no seran presentades pels ciutadans ni llegides ni contestades en la mateixa sessió sinó que seran respostes posteriorment mitjançant la mateixa plataforma IRIS.

 

P.S.: D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de Fomentar la Participació Ciutadana (tractament 0181, foment de la participació ciutadana), legitimat d’acord amb el consentiment de l’interessat. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre aquestes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades. Els hi  recordem que a no ser que es disposi del consentiment exprés i explícit de les persones intervinents a la sessió, no es podrà captar la seva imatge i/o veu per mitjans tecnològics, a fi de preservar el dret a la protecció de dades personals de les persones intervinents.