Comença el 2022 amb un nou propòsit: Augmenta el nivell de la teva tecnologia

Posted by

ACCIÓ informa, 12 de gener de 20’22

Comencem un nou any amb la mirada posada en fer realitat nous reptes i projectes com els de cercar nous clients, ampliar les vendes internacionals o engegar nous processos a l’empresa.

Per aquest inici de 2022, et proposem tres idees del tot tecnològiques per fer-ho realitat i portar la teva tecnologia més enllà.

Catalonia Open Challenges: El punt de trobada dels grans reptes tecnològics

La plataforma Catalonia Open Challenges és l’espai on trobaràs reptes i oportunitats empresarials locals i internacionals: empreses i administracions que busquen propostes innovadores i nous socis tecnològics; licitacions obertes en contractació pública d’innovació i noves propostes en comerç internacional.

Descobreix el seu marketplace per no perdre cap oportunitat!

ProACCIÓ 4.0: Més tecnologia per començar l’any

Coneixes el programa ProACCIÓ 4.0? Si la teva empresa ofereix solucions tecnològiques o treballa en l’àmbit de la indústria 4.0 descobreix aquest programa que engloba serveis, ajuts i activitats per seguir creixent tecnològicament.

Si vols fer un pas endavant, explica’ns el teu cas i comença a traçar el camí cap a la indústria del futur.

Reuneix-te amb grans empreses internacionals al MWC

A finals de febrer el MWC desembarca a Barcelona en una edició centrada en recuperar l’ambició i l’optimisme de les passades edicions.

Si tens una solució tecnològica innovadora, el MWC Open Innovation Challengeserà l’esdeveniment central per connectar i resoldre els reptes d’empreses com Mercedes-Benz, LG o Roca, entre d’altres. Si vols saber-ne més, participa a la sessió de presentació del proper 20 de gener!