Beneficia’t dels descomptes que t’oferim per assistir a l’IOT Solutions World Congress 2022!

Posted by

Comunicat SmartCatalonia, 31 de març de 2022

El Departament de Polítiques Digitals ofereix entrades gratuïtes i codis del 50% de descompte per assistir al Next IOT Solutions World Congress 2022, un esdeveniment que mostrarà les solucions i les tecnologies que estan alterant i transformant la indústria i l’estan fent més competitiva. L’#IOTSWC22 és on els líders de tota organització aprenen a navegar pel que ens depara el futur.

El congrés se celebrarà del 10 al 12 de maig al Hall 4 de Fira Barcelona-Gran Via, entrada Est (Carrer de la Botànica, 64 de L’Hospitalet de Llobregat).

Des de la Generalitat t’oferim un 50% de descompte en l’entrada FULL CONGRESS PASS que dona accés a la zona de conferències (tan de l’IOTSWC com del BCN Cybersecurity Congress), a la zona expositiva, a l’àrea d’exhibició de l’ISE i permet assistir a diverses activitats (Premis IOT, competició de startups, etc), entre d’altres. Per gaudir d’aquesta oferta cal que et registris a partir d’aquest enllaç que ja té el codi de descompte aplicat.

Per gaudir de l’entrada gratuïta que et donarà accés a la zona expositiva i et permetra assistir a les conferències que es facin el dia 12 de maig a l’IOTSWC i al BCN Cybersecurity Congress, cal que et registris a partir d’aquest enllaç que ja té el codi de descompte aplicat.

Aprofita la promoció i no deixis d’anar a l’#IOTSWC22!!!